Melody by Nikki Events - Restaurant Nunta Constanta

Melody by Nikki Events - Locația perfectă pentru evenimentul tau.

Din 2010, Nikki Events este dedicat organizării evenimentelor, punând accent pe nunti și alte momente speciale. Ne-am propus să vă oferim o experiență memorabilă, garantând că fiecare detaliu al evenimentului dumneavoastră este gestionat cu profesionalism și grijă. Cu o gamă largă de servicii, inclusiv saloane elegante ne asigurăm că fiecare aspect al evenimentului dvs., de la invitatii la meniuri, este perfect coordonat și executat.

Melody By Nikki Events este o locație nouă de evenimente private, deschisă in 2023.

Găzduim nunți, botezuri și majorate într-un cadru impresionant chiar lângă malul mării. Salonul nostru de evenimente are o capacitate la interior cuprinsă între 40 și 150 de persoane, oferind o atmosferă intimă și elegantă. Situat în incinta complexului Melody Mamaia, locația noastră se află pe faleza Mamaia, oferind o priveliște spectaculoasă spre plajă. Este locul ideal pentru organizarea oricărui eveniment special, oferind o atmosferă unică și memorabilă.

Organizarea de evenimente la noi înseamnă posibilitatea de a vă bucura de o experiență de neuitat, fie pe terasa noastră în aer liber sau în salonul de nuntă elegant, având totuși flexibilitatea de a ne muta în interior în cazul în care vremea nu este favorabilă. Situat în inima Mamaiei, locul nostru este perfect poziționat chiar pe malul marii, oferind o atmosferă de neuitat pentru orice tip de eveniment.

Bine ai venit la Melody By Nikki Events: Restaurant Nunta Mamaia

Am fost atenți la fiecare detaliu, astfel încât să vă oferim o experiență de neuitat și să îndeplinim chiar și cele mai exigente dorințe, așa cum am făcut de-a lungul anilor! Punem la dispoziție locația ideală pentru organizarea unui eveniment, fiind unul dintre cele mai prestigioase restaurante din Mamaia. Indiferent dacă este vorba despre petreceri private, botezuri sau nunti de vis, ne străduim să vă oferim locul perfect pentru a vă bucura de momente memorabile.

Nikki Events - Restaurante nunti Constanta

Nevada By Nikki Events și Melody By Nikki Events sunt cele două saloane de nunți pe care le oferim.  Știm cât de complicată poate fi organizarea unei nunti, iar primul pas este alegerea locației potrivite. Echipa noastră cu experiență de peste 10 ani în domeniul evenimentelor este aici să vă ajute să luați decizia corectă. Am gestionat cu succes multe evenimente importante și elegante, iar acum suntem pregătiți să vă facem ziua perfecta și fără stres in compania celor dragi.

Melody Mamaia este una dintre cele mai impunătoare clădiri din stațiunea Mamaia, plină de istorie, eleganță și rafinament.

Este o experiență extraordinară să facem parte din nunta ta și ne dorim să ai parte de o zi perfectă – pentru că la Nikki Events ne place cu adevărat ceea ce facem! 

Nu uita ca evenimentul tău este unic. 

Creează evenimentul vieții tale alături de noi!  

Gallery

MELODY BY NIKKI EVENTS​ 

Our Location on Map

Nikkievents
×